TE HUUR

Kleine Marktstraat 2F, ASSEN

 € 775,- p/m excl.

Wonen in een luxe en energiezuinig appartement, te midden van al het gemak en vertier dat de binnenstad van Assen te bieden heeft? Het appartement aan de Kleine Marktstraat 2F is per direct beschikbaar!

Het appartement beschikt over een lichte woon/eetkamer, één slaapkamer, badkamer, separate wc en een was-/bergruimte. Verder is het apartement voorzien van een stijlvolle visgraat-vloer en een luxe keuken met inbouwapparatuur (o. a. vaatwasser, inductie kookplaat, combi-oven/magnetron, koelkast met vriesvak, rvs afzuigkap, enz. ).

Op het dak bevind zich een gemeenschappelijk dakterras met uitzicht over de gehele binnenstad. Verder is er op het binnenterrein ruimte voor het stallen van een fiets. Een auto kan worden geparkeerd in één van de nabij gelegen gemeentelijke parkeergarages voor slechts € 30,- per maand.

Het appartement is energiezuinig en beschikt over energielabel A.

Voorwaarden:

  • kale huurprijs € 775,- per maand
  • voorschot servicekosten € 150,- per maand, onder andere levering van gas, elektriciteit, schoonmaak van de algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde, onderhoudsabonnement installaties en dergelijke
  • huurder dient zelf contracten af te sluiten voor de levering van water en internet
  • waarborgsom eenmalig € 925,-
  • screening en inkomenstoets kandidaat-huurder van toepassing

Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.


verhuurmakelaar  Λ   expat verhuur   Λ   vastgoed beheer

CONTACTGEGEVENS

STRΛQ Vastgoedbeheer

T: 050 - 21 10 470
E: info@straqvastgoedbeheer.nl            
KVK: 77631714 
BTW: NL003218299B67